CircleOfEnablement

Enrolled: 0 students
Lectures: 13

Virksomheder i dag organiserer ofte seminarer, netværkspræsentationer og lukkede workshops på samme måde som tidligere, uden meget nytænkning. Dette betyder, at de hovedsageligt møder op uden at kende gruppen af mennesker, de står over for, hvilket resulterer i indhold, der ikke er så målrettet og relevant, som det kunne være.

Præsentationerne og indholdet kunne være langt mere skræddersyet og spot on til deltagerne. GAP Assessments kan gøre en stor forskel her, fordi GAP Assessments netop måler forud og frembringer nye data og indsigter om deltagerne. Dermed bliver det nu muligt for virksomheder at være langt mere målrettede og relevante og som et resultat deraf vil deltagerne opnå en langt bedre oplevelse.

Yderligere kan man med GAP Assessments gå skridtet videre og give deltagerne en personlig rapport på dagen, hvilket vil være mere end hvad en deltager forventer. Formålet er naturligvis udover at være mere relevant, at skabe en stærk positionering og skabe gode rammer til opfølgning, dialoger og møder.

 

 

 

Be the first to add a review.

Please, login to leave a review